Creatieve Media projecten

Wij zijn een creatief ontwerpbureau
met de focus op moderne web technologie.  • Graphic Design


  • App Design


  • Webdesign


  • Consultancy


  • Marketing

Recente projecten

Onlangs hebben wij onderstaande projecten afgerond:

Demo Image

Mandaat

We hebben de site van Mandaat geoptimaliseerd en verhuist naar een nieuwe server. De structuur van de site is veranderd, evenals subtiele verbeteringen aan het design en logo. Met name de nieuws sectie en de 'bewegende delen' hebben een update gekregen.

 

Demo Image

Heibrink Internetdiensten

Voor Heibrink Internet Diensten hebben wij een nieuw logo ontworpen voor hun nieuwe website.

 

Demo Image

Kortingscodes

Optimalisatie van de Kortingscodes.nl website en diens facebook pagina. Enkele nieuwe features zijn toegevoegd en de template aangevuld met nieuw design. Daarnaast bekijken we samen met Kortingscodes.nl hoe wij de positie in zoekmachines kunnen verbeteren.

 

Demo Image

Milck Fotografie

Milck is een nieuwe fotografie website van enkele jonge startende fotografen. Ze wilde graag zelf hun eigen website maken, maar kwamen er niet helemaal uit. MediaGraphic heeft hen met het ontwerp op weg geholpen en waar nodig voorzien van advies om de website verder naar eigen zicht in te vullen.

 

Demo Image

Stichting Hortus Bulborum

Hortus bulborum is een stichting en beheert zeer oude bolgewassen, in een prachtige tuin waar inmiddels meer dan 4000 verschillende historische voorjaarsbolgewassen zijn verzameld. De website heeft een update gekregen met een uitgebreid bestelformulier waar deze historische bloembollen nu online te bestellen zijn.

 

Demo Image

Proefmonsters

De proefmonsters.nl website draaide nog op een oude Joomla 1.5 en had een update nodig, tevens is er gekozen voor een geheel nieuw ontwerp voor de Joomla template.

 

Graphics

Grafisch ontwerp

Websites

Online projecten

App's

Games & Apps /

Wil je een nieuwe website, game, app
of ander online project?
Advies nodig voor betere vindbaarheid?
Laat het ons weten!

Website

Get in touch!

MediaGraphic

Contact

Gegevens

Partners

Mobile App & game development @ FRIDAYMEN!

Fridaymen app developmentMediaGraphic is partner bij FRIDAYMEN, het creatieve gezelschap voor ontwerp en ontwikkeling van Apps voor smartphones en tablets. Wil je een app en zoek je een creatief team, bekijk dan de nieuwe FridayMen website en voorbeeld apps.

FridayMen website