Webdesign

Webdesign en ontwikkeling doen wij in alle vormen en maten. Van tactische landingspagina tot uitgebreide webwinkel, van een enkel grafisch element tot een compleet Content management Systeem (CMS). Wij werken zowel voor het MKB als voor reclamebureaus. Soms met een WordPress of Joomla als basis, maar veelal ook met een een op maat gemaakt systeem wat compleet aan de wensen van de klant voldoet.

Webshops

Moderne webshops die aan de eisen van uw klanten tegemoet komen. Wij hebben ervaring met verschillende open-source webshops en kunnen ook adviseren welke shop het beste bij uw bedrijf past. Zo werken wij o.a. met Virtuemart, Opencart en Magento. Om een indruk te krijgen in de verschillen en werking van de diverse webshops, hebben wij een aantal demo webshops online staan:

Lees meer

WordPress

WordPress kan een uitstekende oplossing zijn voor een website of blog. Wordpress is zeer gebruiksvriendelijk en gericht op goede vindbaarheid in zoekmachines, daarnaast zijn Wordpress sites door hun simpele structuur en werkwijze geschikt voor projecten met een klein budget. Het werken met Wordpress is vooral gericht op blogs (artikelen), en nog uitbreidbaar, maar zodra er meerdere andere functionaliteiten bij nodig zijn kan het zinvoller zijn voor een ander systeem te kiezen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden die het beste bij uw project past.